Mærker
×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Badmintontøj

99,00 kr. 129,00 kr.
Den kendte Forza sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
125,00 kr.
Den kendte Mizuno sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
149,00 kr.
Den kendte Yonex sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
149,00 kr.
Den kendte Yonex sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
Viser 1-4 af 4 element(er)

Yonex og Forza badmintontøj og badmintonbeklædning

Badmintontøj skal være svedtransporterende og åndbart. Derudover skal faconen være designet til at spille badminton. Badminton spilles med armene hævet over skulderhøjde i det meste af spillets facetter. Derfor nytter det ikke noget at spille i en løbe T-shirt, da den vil kravle op på maven, fordi den er designet til at armene skal holdes nede langs siden. Vi forhandler Yonex badmintonbeklædning af den højeste kvalitet, både hvad angår pasform og funktion. Fra tid til anden sker det vi falder over en Yonex tennisspilletrøje som også kan bruges til badminton, så er det også lidt nemmere at skille sig ud i badmintonhallen, når alt Yonex badmintontøj ikke kommer fra den samme kollektion.

De svedtransporterende materialer Yonex badmintontøj er lavet af gør det muligt at køle kroppen i løbet af kampen og derved spare på kræfterne. Samtidig bliver væsketabet i form af sved mindre og derved bliver det nemmere for dig at holde dig klar i hovedet hele kampen, samt bibeholde styrken i ben og arme. Når der over tid løber x-antal liter sved igennem dine badmintonshorts og badmintontøj kan tøjet komme til at lugte lidt surt. Det sker fordi der kommer en smule salt og fedt med ud i sveden som sætter sig i materialet. Dette salt og fedt er ikke til at fjerne med almindelig vaskemiddel og skyllemiddel må ikke bruges på åndbare badmintonbeklædning, da det lægger en hinde over materialet og ødelægger åndbarheden.

Hvis du skal behandle dit badmintontøj på den rette måde skal du vaske dit badmintontøj i Nikwax Basewash som kan købes i de fleste sportsforretninger. Nikwax basewash er udviklet til at vaske skiundertøj med og har som eneste formål at rense den åndbare badmintonbeklædning, så den er lige så ren som første gang du tager dit badmintontøj på. Da badmintontøj også er lavet i polyester lige som skiundertøj har det den samme effekt at vaske det i Nikwax basewash som med skiundertøj. Så husk, ingen skyllemiddel til dit badmintontøj, men i stedet Nikwax basewash, så bebeholder du åndbarheden og fjerner lugten i dit badmintontøj.

FZ det danske brand

En af de helt store spillere når vi snakker badmintontøj er Danske Forza. År efter år ligge der højt på spillerenes liste over hvem der laver de bedste designs og styles til badmintonspilleren, når vi snakker tøj. Som med de andre mærker, så tager Forza deres udgangspunkt i gode materialer, som er svedtransporterende og åndbare, så du nemt kan holde dig frisk og ikke skal tænke på at hive op og ned i din trøje under kampen.

En anden key-feature i Forza badmintontøj er at det kan strække sig, så du har frihed til at bevæge dig helt ud i de ydereste positioner uden at tøjet strammer eller begynder at sprække fordi de klistre lidt tilo kroppen når du sveder. Og så er Forza nok dem der rammer den danske stil bedst, da de er fra Danmark og ved hvad moden i Danmark er, så de nemmere kan lade sig inspirere af hvad de ser på gaden til hverdag. Typisk er de asiatiske mærker mere til at bruge farver og helst så mange som muligt og vi er lidt mere konservative i Danmark, eller måske mere minimalistiske. Så Forza's tøj er altid en sikker vinder.

Badmintontøj herre

De seneste år har vi set en lille udvikling hen imod at badmintontøj kommer til at sidde tættere og tættere og ikke længere skal flagre så meget rundt som for 10 år siden. Det er en udvikling der spænder fint i tråd med den generelle udvikling uden for banen hvor det bliver mere og mere populært at vise flere former.

Til herre er det især i armene der er lavet ændringer, så ærmerne er blevet smallere, så de sidder bedre til og ikke ligner en kortærmet skjorte som din bedstefar ville have på. Denne udvikling har været fremme i tennis de sidste 5 år, men det er først inden for de sidste 2år vi har set det samme inden for badminton tøj til herre.

Badmintontøj dame

Tiderne skifter og nu for tiden er kjoler blevet populære til badminton, eller det vil sige i verdenstoppen spiller de med kjoler, langt de fleste damer der spiller på almindelig plan vælger stadig den klassiske kombination af nederdel og en trøje. Eller en tight og en top, som er inspireret af hvordan de fleste kvinder klæder sig på til fitness.

Grunden til vi ser flere og flere top spillere i kjole skal ses i lyset af at tennis har haft stor succes med at gøre sporten mere feminin ved at flere damer er begyndt at spille i kjoler. Der er dog en vigtig factor der gør at vi ikke endnu har set kjolen til badminton slå helt igennem på det brede plan og det er prisen.

Badmintontøj børn

Badmintontøj til børn kan være lidt svært at finde ud af, da nogle mærker ikke laver decideret børne tøj, men små voksenstørrelser og andre mærker laver børnestørrelser. En god tommelfingerregel er at hvis ens barn er under 12år, så skal man gå efter børnestørrelser i badmintontøj. Fra 12 år og opefter begynder de at kunne passe xxs og opefter. Og så er det generelt vigtigt at huske det ikke gør noget at en badmintontrøje er lidt ekstra lang, da man spiller badminton med armene over hovedet og derfor vil trøjen kravle op på maven hvis den er for kort.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu