×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Junior ( U9 )

149,00 kr.
Hvilken opstrengning skal du vælge? Er du i tvivl om hvilken opstrengning du skal vælge, så læs med her. Strenge: BG 80 gul (all-round), er en mellem tykkelse streng med en ru overflade, som giver et godt greb i...
Viser 1-1 af 1 element(er)

Badmintonketcher til under 9 år

Når man som forældre skal købe badmintonketcher til sit barn, som netop er startet til badminton, så er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser inden man erhverver sig en ketcher, som ikke er målrettet sit barn, fordi man tænker man kan spare nogle penge i det lange løb. Der er, selvfølgelig, forskel på egenskaberne i en ketcher som er målrettet mod en senior spiller og så en ungdomsspiller. Der er både forskel på, hvad ketcherne er lavet af, hvordan de hjælper spilleren, hvordan vægtfordelingen er og vigtigst af alt, er der stor forskel på længden af de to typer badmintonketcher. Herunder kan man læse sig frem til de forskellige ting, vi hos Sport-net.dk mener, man skal være opmærksom på og tage stilling til, når man vælger badmintonketcher til sit barn.

For det første, der er tale om et barn, som måske/måske ikke har fået helt styr på sin motorik, altså de er lidt mere klodsede og tænker ikke så meget over, hvad tingene koster, det kan derfor ske, at barnet kommer til at slå ketcheren i gulvet i frustration eller eftersom han/hun ikke er så stor kommer til at ramme gulvet, fordi svinget bliver for stort. Disse eksempler er hverken sunde eller anbefalet, men ofte tænker en nybegynder ikke over, hvilke konsekvenser dette kan have for deres udstyr. Derfor har de forskellige mærker heriblandt Yonex valgt at lave badmintonketcher som henvender sig specielt til de unge nybegyndere, som er lavet delvist af grafit og aluminium, for blandt andet at holde udgifterne nede, men også at lave et mere holdbart produkt. Foruden, at disse badmintonketcher er lavet af et anderledes materiale end senior badmintonketcher, så er de også lavet kortere, dette gør at børn som benytter sig af denne type ketcher, gerne skulle slippe for, at deres badmintonketcher rammer gulvet, når de skal til at slå til bolden. En tommelfingerregel lyder, at ungdomsspilleren skal benytte denne type ketcher (denne længde) indtil den dag, hvor de er høje nok til at stå med strakte arme med en ”voksenketcher” i hånden uden at denne rammer gulvet, når dette er muligt kan spilleren overveje at skifte badmintonketcher.

For det andet, skal man overveje hvilken type flex spillerens badmintonketcher skal have, det er vigtigt, at man som begynder får så god en start og rigeligt med hjælp, så man kan udvikle sig og fortsat nyde sin sport til fulde. Til nybegynderen, som har brug for en ungdomsketcher, anbefales det, at man finder en badmintonketcher, som har sin vægtfordeling mod ketcherhovedet for at give spilleren fornemmelsen af at have mere power i hvert slag. Hvis man samtidigt kombinerer dette med et skaft, som er fleksibelt får man ekstra power i hvert slag og ketcheren stiller derfor ikke så store krav til spillerens teknik. Man får rigtig meget hjælp ved at vælge denne type badmintonketcher til sit barn som netop er startet til badminton. Man sikrer sig, at ketcheren har den nødvendige katapulteffekt som gør, at selv ungdomsspilleren kan slå til bagbanen og sætte sin modstander under pres fra første bold af. Hvis man vælger at kombinere alle disse elementer, så får ungdomsspilleren alle de nødvendige egenskaber, som det kræver for at få det maksimale ud af sit spil og få den bedste start på sin sport. Så for at opsummere, som forældre bør man købe en badmintonketcher, som for det første er kortere end traditionelle badmintonketcher, man skal købe en decideret junior badmintonketcher, som er lavet delvist af grafit og aluminium, så den er mere holdbar og til sidst bør man købe en badmintonketcher, som har sin vægtfordeling mod hovedet, med fleksibelt skab for at få ekstra katapulteffekt samt power i hvert slag.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu