Vælg størrelse
Sko type
Pasform
Køn
×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Mizuno badmintonsko

1.199,00 kr.
Mizuno Wave Claw NEO 2, nyhed til 2019-20. Opbygningen med den karakteristiske Wave stødabsorberende teknologi i hælen og Pownce mellemsålen giver dig en badmintonsko der kan performe under maksimal pres. Mizuno...
1.099,00 kr.
Mizuno Wave Luminous 2 Dame Grå er flagskibet inden for ekstra stødabsorberende badmintonsko fra Mizuno og har de senest år været brugt af flere top-spillere på verdensplan. Pasformen er lidt smallere end normalt, så...
1.099,00 kr.
Mizuno Wave Luminous 2 Blå er flagskibet inden for ekstra stødabsorberende badmintonsko fra Mizuno og har de senest år været brugt af flere top-spillere på verdensplan. Pasformen er lidt smallere end normalt, så har...
Viser 1-3 af 3 element(er)

Mizuno badmintonsko

Som ny high-tec producent af badmintonsko har Japanske Mizuno meldt sin ankomst.

Mizuno har gennem mange år produceret og solgt badmintonsko til det asiatiske marked, men er først for alvor rykket ind i Europa i 2018. Hos Sport-net.dk er vi begejstret for de nye Mizuno sko og har testet dem flere gange. De har en unik opbygning der gør dem bedre og bedre jo mere man belaster dem, hvilket gør dem idielle til spilleren der spiller lang tid af gangen og som er meget eksplosiv.

Hvad er hemmeligheden bag Mizuno badmintonsko

Hemmeligheden eller kerneteknologien i alle Mizuno sko er den samme. Wave teknologien er kernen i alle Mizuno badmintonsko og Mizuno sko generelt. Wave ligger i hælen på skoen og er en unik kombination af stabilitet og fordeling af den energi der puttes ned i skoen ved landing og afsæt. Normalt putter man et blødt stødabsorberende materiale i hælen på en badmintonsko for at absorbere de stød der kommer ved landing og afsæt. Her tænker Mizuno radikalt anderledes og bruger mindre stødabsorberende materiale, men til gengæld fordeler de stødet jævnt i skoens hæl så alle materialer arbejder sammen og yder maksimalt i stedet for det kun er en lille del af skoen der skal stå for absorberingen.

Ved at indsætte et bølgeformet plastmateriale i hælen på skoen opnår Mizuno en markant bedre fordeling af belastningen og den energi der følger med når man lander i sine badmintonsko. Denne patenterede teknologi har vundet utallige priser og kommer i forskellige udformninger alt efter om det er en tung eller let sko den sidder i.

Sammen med Wave teknologien benytter Mizuno også 2 ekstra stødabsorberende skummaterialer SR Touch og VS 1, disse benyttes i hælen og forfoden for at absorbere stød og energi der belaster kroppen ved landing og afsæt.

Den anden key-teknologi er det stødabsorberende skummateriale som bruges i sålen. Her arbejder Mizuno badmintonsko med AP+ og Pownce. Begge materialer har en høj grad af stødabsorbering, den eneste forskel er at Pownce er 10% lettere end AP+, så de sko der har Pownce i hele sålen er lettere end dem der bruger AP+. Skummaterialet der bruges i mellemsålen kaldes for skoens hjerte og her er det vigtigt at den skum der bruges både absorbere og giver skoen stabilitet. Begge materialer der bruges i Mizuno sko er udviklet og testet gennem årtier og er derfor din sikkerhed for at du får maksimal udbytte af dine badmintonsko.

Mizuno badmintonsko herre og dame 2018

Til sæsonen 2018 er der 2 meget interessante badmintonsko fra Mizuno. Begge sko er blevet testet af os hos Sport-net.dk og som nævnt tidligere så er vi meget begejstret. Den første model er flagskibet inden for badminton og hedder Mizuno Wave Fang. Denne model benyttes blandt andet af flere top spillere i Japan og er testet på højeste niveau de sidste 5 år. Wave Fang fåes i en unisex model og i 2018 er farven grå/sort/grøn. Det er måske ikke den meste brugte farvekombination når vi snakker badmintonsko, men det er helt sikkert at de andre spillere i hallen kommer til at lække mærke til den. Både for designet, men også i høj grad for at dit spil kommer til at blive bedre. 

Model nummer 2 er faktisk en letvægts sko til håndbold, men gennem vores test må vi indrømme vi faktisk er blevet en smule forelsket i den. Wave Mirage 2 hedder den og kommer i 3 forskellige farver. En unisex i helt sort design, en herre model i hvid og orange, samt en dame model i hvid og turquise. En af de nyskabende feayures er at Wave Mirage 2 ikke har en pløs, men i stedet er vævet som en sok. Lige som vi kender det fra fodboldstøvler og mange af de nye sneakers. Denne opbygning gør at skoen føles som en del af foden. Du kan ikke mærke hvor skoen starter og slutter på foden og kombineret med den lave vægt så får du en fornemmelse af at skoen bliver en naturlig del af din fod. 

Udover pasformen er overdelen næsten fri for syninger, hvilket forstærker den sok-lignende fornemmelse. Hele mellemsålen er lavet i den lette skum Pownce og Lateral Wave teknologien i hælen sørger for maksimal støddæmpning under maksimal pres. Vi har både prøvet den på spillere med bred fod og almindelige fødder og de sidder bare perfekt på begge typer af fødder. Så vores varmeste anbefalinger til både herre og dame som søger en letvægts badmintonsko med stabilitet og stødabsorbering i verdensklasse.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu