Badmintongrip og andet tilbehør


Som badmintonudøver er der mange småting der kan irritere ens spil eller fjerne fokus fra ens spil. Derfor er det vigtigt at have de helt små ting på plads. Ens badmintonketcher er ens vigtigste udstyr. Derfor er det utrolig vigtigt at man har godt fast om denne til både kamp og træning. Dette kan sikres ved at pålægge håndtaget af ketcheren med grip. Dette fås i utrolig mange udgaver og gør ketcheren mere behagelig at holde ved. En faktor der kan være irriterende kan være sved. Størstedelen af alle mennesker begynder at svede ved fysisk aktivitet, som badminton. Derfor kan det være en god idé med et pandebånd eller et armbånd der gør det nemt at fjerne sveden mens spillet er i gang.

Tilbud på Yonex og Forza badmintongrip, strengmaling og headband

Badmintongrip, det tynde syntetiske skum eller stof -materiale der har ubeskrivelig stor betydning for din føling med din ketcher. Der findes flere forskellige former for badmintongrip, det mest brugte er uden sidestykke YONEX super grap som siden sin lancering for mere end 30 år siden er blevet fremstillet i så stor en mængde at det kan vikles rundt om jorden 3 gange. Det andet mest brugte Yonex badmintongrip er frote (håndklæde grip) som er kendt for sin bløde stof tekstur og gode evne til at absorbere sved. Uanset hvad du ønsker af farve og egenskaber for dit grip, så har Sport-net.dk det du leder efter.

Strengmaling bruges til at male logo i badmintonstrengene og er indskrevet som en del af de professionelles kontrakt. I Yonex ketcher skal der males et Yonex logo med strengmaling. Logoet males ved hjælp af en Yonex logo stencil, som er et stykke plast der, som et gækkebrev er skåret hul i. Hullet er formet som Yonex logoet og når man maler hen over med strengmalingen vil logoet blive malet på badmintonstrengene. Når det er malet på den ene side vendes ketcher og Logo stencil om og processen gentages på den anden side af badmintonstrengene.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil