×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex badmintontaske

399,00 kr. 699,00 kr.
Yonex Gym bag 1912ex er en lækker lille taske til når du skal i fitness eller som en ekstra taske til tøj og andet når du skal til en stor turnering.
Viser 1-1 af 1 element(er)

Yonex badmintontasker 2-rums og 3-rums

Yonex badmintontasker skifter farve hvert år for at følge moden inden for badmintonsporten. En ting der aldrig ændre sig er faconen, da den er gennem testet og alle producenter er enige om det er den mest optimale facon der er på markedet nu. Farverne følger typisk de samme farver inden for tøj, sko og den gennerelle udvikling, hvad enten den går mod stærke farver eller mere afdæmpede farver. Hver sæson kommer der nye designs, dog er det altid sikkert at der er farver og designs til både herre og damer. I de forskellige designs af badmintontasker fra Yonex er der flere forskellige størrelser. De største har 3 rum og har derfor plads til alt dit udstyr som du påtænker at tage med til træning. At en Yonex badmintontaske har 3 rum betyder at den har 3 store rum hvor der er plads til ketcher, eller andet udstyr. Typisk vil man have ketcher i det ene rum og så tøj og andet udstyr i de andre 2 rum. Uanset hvor meget og hvor langt du har til træning eller hvilken måde du kommer til træning på så har Yonex designet en badmintontaske til dit behov.

Yonex er en af de mest hæderkronede badminton udstyrs producenter i verden og har naturligvis sponsorater af alle de store spillere i verden. Der kan blandt andet nævnes Lee Chong Wei, Lind Dan, Peter Gade og Jan Ø Jørgensen. Disse spillere re repræsentanter for Yonex og en vigtig del af deres fremtoning i fjernsynet og til forskellige events er at de naturligvis bære Yonex’s logo. En vigtig del af denne påklædning af de store sportsstjerner inden for badmintonsporten er deres badmintontasker. Yonex badmintontasker bæres af alle deres sponsorerede spillere både til og fra banen under turneringer og til diverse promotion events. Dette giver Yonex mulighed for at vise deres logo i et større format end det lille logo på spilletøjet.

Udover at være en vigtig promotion søjle på spillerene er en Yonex badmintontaske naturligvis også en meget specialiseret taske som opfylder de behov som verdenseliten har til en god badmintontaske. Der er naturligvis plads til en del badmintonketcher, da en professionel badmintonspiller med respekt for sig selv som minimum har 15 badmintonketcher. Dette er en nødvendighed når man træner så meget som de gør og derfor skal der naturligvis være plads til så mange badmintonketcher i en rigtig badmintontaske. Ud over plads til badmintonketcher er det også utrolig vigtigt at der er plads til flere par badmintonsko og der naturligvis er plads til flere sæt spilletrøjer og shorts, samt sokker. Da træningspassene ofte er lange og mange på en dag er det vigtigt at det er muligt at få nogle friske badmintonsko og et frisk sæt tøj på efter en pause. En eller flere lommer til sportsbind, grip og andet praktisk tilbehør er også nødvendigt. Denne lomme er ofte placeret på ydersiden af tasken og er derfor en smule mindre end de store rum til badmintonketcher og sko + tøj.

Når inddelingen af de forskellige rum er på plads. 3 rum til badmintonketcher, badmintonsko og badmintontøj og et rum til tilbehør, så skal designet også være noget der fanger opmærksomheden. Yonex har altid kørt med en blå udgave af deres pro serie i badmintontasker. Den blå serie er synonymet med de aller bedste spillere som sponsoreres af Yonex hovedkontoret i Japan. Disse spillere er typisk i top 10 i verden og er derfor altid at finde i de største turneringer. Ud over den ikoniske blå farve er der typisk 3 andre farver. I sæsonen 2016 er det en sort, en rød og en hvid farve der er valgt til at gøre den blå top farve selvskab.

Stort set alle badmintonspillere skal en gang i mellem cykle med deres yonex badmintontaske og derfor har stort set alle Yonex badmintontasker skuldrestropper, så det er muligt at bruge den som en rygsæk og den er nem at bære rundt i hallen uden man skal til at pakke den helt sammen og lukke den for at gå med den i hånden. Udover at kunne bære badmintontasken som rygsæk er der også på flere tasker monteret et almindeligt sportstaske håndtag, så det er muligt at bære tasken som en almindelig sportstaske.

Ud over de stor 3-rums pro bags laver Yonex også badmintontasker med 2 rum og 1 rum. Disse badmintontasker henvender sig til de yngre spillere som ikke har brug for så meget plads til deres udstyr og som ikke har 15 badmintonketcher de skal have med over alt. Faktisk så kan langt de fleste spiller nøjes med en 2 rums Yonex badmintontaske, da der er plads til 4-5 ketcher, sko og lidt ekstra tøj. Til de spillere der kun har brug for plads til en enkelt badmintonketcher og et par sko findes der også helt små Yonex badmintontasker. Disse har dog kun en skuldrestrop, så der skal man bære den på skrå over ryggen.

Om du skal have plads til 15 badmintonketcher flere par badmintonsko og badmintontøj til flere træninger, eller blot skal bruge en taske der kan beskytte en enkelt badmintonketcher, så kan du helt sikkert finde hvad du søger under udvalget af Yonex badmintontasker på Sport-net.dk

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu