Forza's historie

Forza's historie

Forza er et dansk produceret badmintonmærke, der er det eneste mærke på markedet, i en sport der ellers er meget asiatisk domineret. Dette hænger sammen med, at badminton er en meget veletableret sportsgren i Danmark, hvor Danmark flere gange har vundet EM. Ellers skal man søge mod østen, hvor sporten i adskillige lande er nationalsport.

Hos Sport-net.dk finder du Forza badmintonketcherForza badmintonsko og Forza badmintontasker

Relativt nyt brand

Når man kigger på Forza er det et relativt nyt brand i forhold til det veletablerede mærke Yonex. Yonex har været på markedet siden 1946, mens har Forza været på markedet siden 1990. Forza startede også tilbage i 1990 som et modspil til de mange asiatiske mærker, man ellers kunne vælge, og er lavet af badmintonspillere til badmintonspillere, og derfor er sporten i højsædet. Men samtidig er det også et mærke der går meget op i prisen, og denne skal i særdeleshed være fair, uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet.

Grundlæggelsen

FZ Forza blev som tidligere nævnt etableret tilbage i 1990 af badmintonspiller Mark Kristiansen og en tidligere håndboldprofil John Mark Jensen. Disse gjorde hurtigt FZ Forza til en succes, og brandet rummede alt fra salg af sko, ketchere, tøj og fjerbolde. Det var derfor ikke uden grund at Forza i 1993 var det foretrukne mærke blandt danske klubber og i 1995 det største danske mærke i sportsforretninger.

Sidenhen har FZ Forza fulgt trop i udviklingen af produkter til badminton, og ligger derfor stadig med blandt de bedste mærker til sporten.

Dansk innovation

FZ Forza er et dansk varemærke, der udelukkende bliver udviklet i Danmark. Dette muliggør, at danske elitespillere tester produkterne og er med i finpudsningen af produkterne. Men til trods for at alt bliver udviklet i Danmark, henter FZ Forza en stor del af deres inspiration til produkterne i udlandet. Dette gælder særligt til tøj og til teknologier. Inden for beklædning hentes inspirationen på de store modescener rundt om i verden, men bliver nedtonet med det skandinaviske minimalistiske udseende. Det gør, at FZ Forza, trods det vedholder deres egen stil, samtidig følger med i udviklingen af teknologier til sporten og forsøger derfor selv at udvikle lignende eller egne teknologier for at innovere og forme sporten yderligere.

FZ Forza er et mærke der har mange dygtige spillere tilknyttet, og derfor har de i høj grad også høstet en del medaljer siden 1990, hvilket gør, at mærket stadig er at foretrække blandt de forskellige mærker der er af badmintonudstyr.

Kilde: FZ Forza

Tilføjet den 2018-07-22 af J.H Badminton 0 5547

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web