Moisture End Cap

Moisture End Cap

Forlæng holdbarheden på dine fjerbolde markant ved at fugte dem korrekt. Med Moisture End Cap sætter du blot disse to End Caps i enden af dit rør med bolde og så afgiver de fugt. Når de patentere fugtkugler i End Cappen har afgivet fugt og er blevet små og rasler skal du putte dine End Caps i vand og lade dem stå i 2 timer. Efter 2 timer er kuglerne ladet op igen og er klar til at hjælpe dine fjerbolde med øget holdbarhed. 1 opladning holder cirka til et rør bolde. OBS, husk at tømme End Cappen for overskydende vand når du har ladet dem op.

Nedsat pris!
M-cap
Ny vare
Begrænset antal på TILBUD

199,00 kr

-25%

149,00 kr

- +

 
spec
FarveGrøn
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web