×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex Arcsaber 11 Pro

Yonex Arcsaber 11 pro er badmintonketcheren, der kan give dig mulighed for at vende spillet. Med et ketcherhoved der bøjer indad når bolden rammes, holdes bolden længere i strengen og frigives med forøget kraft og præcision.

Dette gør Arcaber 11 pro til den perfekte ketcher til at vende defensiv til offensiv. Arcsaber 11 pro er en nutral vægtfordelt badmintonketcher, hvilket giver en god balance mellem offensiv og defensiv.

Kombineret med det stive skaft får man en ketcher, hvor det bliver nemmere at få følling og præcision i de svære slag.

Yonex Arcsaber 11 pro leveres uden strenge. Eller du kan tilkøbe en professionel opstrengning for 149,-

1.399,00 kr.
Der er desværre ikke nok varer på lager til bestilling
Yderligere info

Yonex Arcsaber 11 pro yderligere info

Yonex Arcsaber 11 pro er videreudviklingen af den legendariske badmintonketcher Arcsaber 11, som var verdenselitens foretrukne ketcher i flere år. Arcsaber serien er til den mere taktiske spiller, der bygger spillet op og afventer den perfekte mulighed for at afgøre bolden.

Alle badmintonketcher i Yonex Arcsaber serien er lavet så ketcherhovedet bøjer indad i siderne og holder bolden i strengen, før ketcherhovedet retter sig ud igen og frigiver bolde med ekstra kraft. Teknologien man bruger til at få ketcherhovedet til at bøje hedder i Arcsaber 11 Neo CS carbon nanotube. Neo CS carbon nanotube er bitte små carbon plader der er rullet sammen til rør, som stables oven i hinanden og derved opnår man høj fleksibilitet.

Man kan sammenligne det med en trampolin, bortset fra at i en trampolin er det kun fjedrene inde i rammen der giver kraften, i en badmintonketcher i Arcsaber serien fjedre selve rammen også, så der gives endnu mere kraft til bolden. Samtidigt giver den fleksible ramme også mere præcision, når den rette sig ud igen, mere end de meget stive rammer i f.eks. Voltric og Nanoray serierne.

Udover at lagre energi i ketcherhovedet og frigive den med ekstra præcision har man også i Yonex Arcsaber 11 pro tilføjet en ny teknologi, der hedder Sonic metal. Sonic metal er en ny titanium legering, som er brugt i hele ketcherhovedet. Sonic, og giver ketcherhovedet endnu mere trampolineffekt og en skarpere lyd når bolden rammes. Den skarpe lyd er med til at påvirke modstanderens bedømmelse af især farten i slagene. Hvis et slag lyder hårde end det er, kan det være svært at returnere det optimalt, da lyden også spiller en stor rolle når man bedømmer et slag.

Med Yonex Arcsaber 11 pro får du en badmintonketcher der både giver power og præcision i offensiven og defensiven. Og den helt store gave til dit spil er; at med Arcaber 11 har det aldrig været nemmer at vende defensiv til offensiv. Kort og godt en badmintonketcher til spilleren der ønsker en badmintonketcher, der fungere til alle aspekter af spillet. OBS Arcaber 11 er med stift skaft, derfor henvender den sig til øvede og ekspert spillere, hvis man er begynder bør man vælge en ketcher med blødere skaft.

Vi anbefaler Yonex Arcsaber 11 pro til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

U13 ekspert spillere

Produkt specifikationer
ARC11-PYX

Produktinformation

Farve
Rød
Flex i skaftet
Stift
Greb størrelse
G5 (tynd)
Niveau
Ekspert
Spillestil
All-round
Ketcher vægt
4U (82g)
Vægtfordeling
Neutral
Tilbehør
149,00 kr.
Den kendte Yonex sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
399,00 kr. 699,00 kr.
Mars Badmintontaske fra Forza har 2 rum til spilleren der ønsker en taske hvor der er plads til det meste. Tasken har et rum med plads til flere ketchere, samt 1 stort rum til beklædning og tilbehør. Tasken kan...
249,00 kr.
Blødt og svedabsorberende håndklæde i 100% bomuld, til brug i pauserne eller efter kampen. 60cm bred og 120cm høj. Dette håndklæde bruges blandt andet af de danske topspillere såsom Victor Axelsen og Jan Ø Jørgensen.
49,00 kr.
Forza Soft Grip er et lækkert lidt tykkere grip, som giver en god svampet følelse at holde ved. God til hvis du sveder meget og ikke ønsker at spille med Frote eller et tyndt grip.
50,00 kr.
0,7 liter praktisk Pro drikkedunk med beskyttende låg så drikketuden ikke bliver beskidt når dunken ligger i tasken. Den benyttes af topspillere verden over og er fri for phthalater og tungmetaller.
79,00 kr.
Et tyndt grip der sørger for den bedste kontakt mellem håndflade og ketcher. Dette er det mest solgte grip i verdenen, der er siden starten, for 25 år siden solgt nok grip til at det kan nå mere end 3 gange rundt om...

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu