×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Julegave

Julegaver byttes frem til 31/1-2024

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Julegave

Julegaver byttes frem til 31/1-2024

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex Astrox 7

Yonex Astrox 7 er lillebror til Astrox 77 og er bygget på de samme principper. Det er en ketcher til dig der gerne vil sætte din modstander under pres ved at spille offensivt, men som også gerne vil have en hurtig reaktion i det flade spil.

Skaftet er medium stift hvilket passer til dig der har en god teknik, men ikke er professionel og derfor gerne vil have lidt ekstra hjælp til at få endnu mere fart i bolden. Kombineret med den hovedtunge vægtfordeling får du endnu mere fart i bolden.

I skaftet er Nanomesh NEO tilføjet, hvilket giver en skarpere kick-back når du rammer bolden og derved endnu mere fart i bolden.

Så hvis du kan lide tankegangen bag den noget dyrere Astrox 77, men måske gerne vil have 2 ens high-tec ketcher til en ok pris, så er det Astrox 7 du skal vælge.

Yonex Astrox 7 leveres med fabriks opstrengning. Eller du kan tilkøbe en professionel opstrengning for 149,-

699,00 kr. 1.199,00 kr.
Der er desværre ikke nok varer på lager til bestilling
Yderligere info

Yonex Astrox 7 yderligere info

Det er ikke altid man lige kan se det fornuftige i at give over 1000kr for en badmintonketcher og det bliver kun værre når man måske gerne vil have 2 eller 3 ens ketcher fordi man spiller en del. Det problem er du ikke ene om at have og derfor er det en fornøjelse at se Yonex har lavet en verdensklasse take-down udgave af den meget populære Astrox 77.

Astrox 7 er bygget ud fra den samme tankegang og har de samme spille egenskaber som den noget dyrere storebror. Men nu tænker du nok: ”hov jamen hvorfor er det så den er billiger, den må da være dårligere end den dyrere model?”

Der er 3 ting der gør Astrox 7 billigere og det er:

  1. Den er lavet i Thaiwan og ikke Japan.
  2. Der er ikke Solid Feel Core, hvilket er en skum i hovedet der mindsker vibrationer, det er min personlige opfattelse at det kan du ikke mærke om det er der eller ej.
  3. Skaftet er lavet med Nanomesh NEO og ikke Namd. Yonex har fortalt en del om hvad Namd kan, i forhold til at du kan smashe stejlere. Den sammenligning er dog i forhold til almindelig grafit og da Astrox 7 er lavet med Nanomesh NEO, som ud fra beskrivelsen gør det samme, så er det svært at sige hvor ens de 2 materialer er. Ud fra hvad vi har testet er der også her ikke nogen mærkbar forskel.

Hvad får du så i Astrox 7 i forhold til 77 udover at prisen er bedre?

Du får alle de vigtige nøgle teknologier, som er det der giver den ekstra power og den hurtige reaktion, som er unik ved Astrox serien fra Yonex.

Rotational Generator System eller RGS, som er en forbedring af Tri-Voltage system som ligger i den hovedtunge Voltric serie. Astrox 7 er jo en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil

Skaftet er medium stift hvilket henvender sig til den øvede ungdoms og senior spiller, som har god teknik, men som stadig gerne vil have hjælp til ekstra fart.

Nanomesh NEO. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet og hovedet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt i både skaft og hoved.

Vi anbefaler Yonex Astrox 7 til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

Produkt specifikationer
ax7ge

Produktinformation

Farve
Orange
Design.
Badmintonketcher
Flex i skaftet
Medium
Materiale
Grafit
Niveau
Øvet
Spillestil
Offensiv / Power
Ketcher vægt
4U (83g)
Vægtfordeling
Hovedtung
Tilbehør
149,00 kr.
Den kendte Yonex sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
399,00 kr. 699,00 kr.
Mars Badmintontaske fra Forza har 2 rum til spilleren der ønsker en taske hvor der er plads til det meste. Tasken har et rum med plads til flere ketchere, samt 1 stort rum til beklædning og tilbehør. Tasken kan...
249,00 kr.
Blødt og svedabsorberende håndklæde i 100% bomuld, til brug i pauserne eller efter kampen. 60cm bred og 120cm høj. Dette håndklæde bruges blandt andet af de danske topspillere såsom Victor Axelsen og Jan Ø Jørgensen.
49,00 kr.
Forza Soft Grip er et lækkert lidt tykkere grip, som giver en god svampet følelse at holde ved. God til hvis du sveder meget og ikke ønsker at spille med Frote eller et tyndt grip.
50,00 kr.
0,7 liter praktisk Pro drikkedunk med beskyttende låg så drikketuden ikke bliver beskidt når dunken ligger i tasken. Den benyttes af topspillere verden over og er fri for phthalater og tungmetaller.
79,00 kr.
Et tyndt grip der sørger for den bedste kontakt mellem håndflade og ketcher. Dette er det mest solgte grip i verdenen, der er siden starten, for 25 år siden solgt nok grip til at det kan nå mere end 3 gange rundt om...

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu