Yonex Nanoray Junior

Yonex Nanoray Junior

Nanoray Junior. er den bedste junior ketcher på markedet. Nanoray Junior er til børn fra 5 til 8år. Skaftet er lidt kortere end normalt, for at de små ikke slår den i gulvet og udvikler den forkerte teknik. Der er brugt de samme materialer til ketcheren, som i de bedre voksen ketchere. Når man kan stå med en voksen badmintonketcher i hånden og lade armen hænge slapt ned langs siden af kroppen og voksen ketcheren ikke rører gulvet, så skal man ikke have en junior ketcher længere, ligemegt hvor gammel man er. Den samme tommelfingerregel gælder fra de helt korte minitonketcher og op til junior.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
fem til ni år
Begrænset antal på TILBUD

499,00 kr

-40%

299,00 kr

- +

 
Mere info

Nanoray Junior er en badmintonketcher til ungdomsspillere fra 5 til 8 år. Skaftet på Nanoray Junior er en smule kortere, så de små spillere ikke slår den i gulvet ved underhåndsslag. Hvis man har en badmintonketcher der er for lang, vil man forsøge at passe på ketcheren, så den ikke slås i jorden. Dette vil resultere i udvikling af forkert teknik, da spilleren ikke kan strække armen, i de slag hvor det kræves, i frygt for at skade ketcheren.

Nanoray Junior vejer kun 70-75g hvilket gør den nemmere at styre for de små spillere. Derved får de markant lettere ved at slå slagene, med den rette teknik, og hurtigere få ketcheren klar til næste slag.

Kombinationen af et fleksibelt skaft og Nanorayteknologien i ketcherhovedet giver både power og kontrol til de små spillere, som ikke svinger armen så hurtigt endnu. Nanoray teknologien bliver i Nanoray Junior leveret af Nanoair Spring, som er bitte små luftbobler der er blæst ind i den lim, som bruges i siderne af ketcherhovedet. Dette giver et ketcherhoved der bøjer indad når bolden rammes, derefter holdes bolden på strengene lidt længere end normalt. Ketcherhovedet retter sig derefter ud og frigiver bolden med ekstra kraft.

Det fleksible skaft virker som en flitsbue, for når ketcheren svinges imod bolden bøjer skaftet en smule bagover, når bolden rammes retter skaftet sig ud igen og tilfører slaget ekstra kraft.

Vi anbefaler Yonex Nanoray Junior til:

Børn fra  5 til 8år

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetFleksibelt
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt5U (78g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 20% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil