Yonex Nanoray Junior

Yonex Nanoray Junior

Nanoray Junior. er den bedste junior ketcher på markedet. Nanoray Junior er til børn fra 5 til 8år. Skaftet er lidt kortere end normalt, for at de små ikke slår den i gulvet og udvikler den forkerte teknik. Der er brugt de samme materialer til ketcheren, som i de bedre voksen ketchere. Når man kan stå med en voksen badmintonketcher i hånden og lade armen hænge slapt ned langs siden af kroppen og voksen ketcheren ikke rører gulvet, så skal man ikke have en junior ketcher længere, ligemegt hvor gammel man er. Den samme tommelfingerregel gælder fra de helt korte minitonketcher og op til junior.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

fem til ni år

399,00 kr

499,00 kr

-100,00 kr

- +

 
Yderligere information

Nanoray Junior er en badmintonketcher til ungdomsspillere fra 5 til 8 år. Skaftet på Nanoray Junior er en smule kortere, så de små spillere ikke slår den i gulvet ved underhåndsslag. Hvis man har en badmintonketcher der er for lang, vil man forsøge at passe på ketcheren, så den ikke slås i jorden. Dette vil resultere i udvikling af forkert teknik, da spilleren ikke kan strække armen, i de slag hvor det kræves, i frygt for at skade ketcheren.

Nanoray Junior vejer kun 70-75g hvilket gør den nemmere at styre for de små spillere. Derved får de markant lettere ved at slå slagene, med den rette teknik, og hurtigere få ketcheren klar til næste slag.

Kombinationen af et fleksibelt skaft og Nanorayteknologien i ketcherhovedet giver både power og kontrol til de små spillere, som ikke svinger armen så hurtigt endnu. Nanoray teknologien bliver i Nanoray Junior leveret af Nanoair Spring, som er bitte små luftbobler der er blæst ind i den lim, som bruges i siderne af ketcherhovedet. Dette giver et ketcherhoved der bøjer indad når bolden rammes, derefter holdes bolden på strengene lidt længere end normalt. Ketcherhovedet retter sig derefter ud og frigiver bolden med ekstra kraft.

Det fleksible skaft virker som en flitsbue, for når ketcheren svinges imod bolden bøjer skaftet en smule bagover, når bolden rammes retter skaftet sig ud igen og tilfører slaget ekstra kraft.

Vi anbefaler Yonex Nanoray Junior til:

Børn fra  5 til 8år

 
Produkt information
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt75-80g
SpillestilAll-round
VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignKetcher
FarveBlå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil