Yonex Voltric Power Moral

Yonex Voltric PM

Yonex Voltric PM er ketcheren til den gode motionsspiller eller øvede ungdomsspiller. Med vægtfordelingen hovedtung giver Voltric PM dig nem power i de tunge slag såsom clear og smash. Skaftet er medium stift hvilket passer godt til dig som har spillet i nogle år, men som ikke er på samme niveau som dem på TV og derfor gerne vil have lidt ekstra hjælp til mere fart i bolden. I ketcherhovedet er teknologien Tri-voltage system brugt, som sørger for ekstra power uden at du mister hurtigheden i det flade spil, hvilket ofte sker når man vælger en hovedtung ketcher. Voltric PM er ikke lige så hurtig som en hovedlet ketcher, men ulempen er markant mindre med Tri-voltage system.

Leveres med hoved cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
øvetpower
tres
Begrænset antal på TILBUD

1 249,00 kr

-60%

499,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Voltric PM har den samme opbygning som nogen af top-ketcherne fra Yonex. Vægtfordeling og fleksibilitet i skaftet er bla det samme som på Astrox 77. Så med Voltric PM er du sikker på at få en badmintonketcher der har gode spille egenskaber, uden at skulle giver over 1000kr.

Yonex Voltric PM har en hovedtung vægtfordeling som tager udgangspunkt i Tri-voltage system. Tri-voltage system er placering af tungsten 3 steder i ketcherhovedet. Tungsten er et meget tungt og stift materiale, det kan sammenlignes med bly i forhold til vægt kontra mængde. Bly er bare meget blødt, derfor vil det ikke kunne holde til at blive brugt i en badmintonketcher, da det ville bøje.

Derfor bruger Yonex tungsten til at øge vægten bestemte steder i ketcherhovedet. De 3 steder er: T-stykket, hvor skaft og hoved samles og i de 2 hjørner på hver side af toppen af ketcherhovedet. At placere det i toppen af Yonex Voltric PM giver den hovedtunge vægtfordeling som giver ekstra power og mindre hurtighed i det flade spil. Men ved at tilføje tungsten i t-stykket opnår Yonex en mere afbalanceret ketcher og at den ikke bliver for langsom i det flade spil. Så du får både power og hurtighed.

Vi anbefaler Yonex Voltric PM til:

Motions spillere

U19 - senior øvede / begynder spillere

U15 - U17 øvede / begynder spillere

U11 - U13 øvede / begynder spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web