×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Yonex Voltric PM

Yonex Voltric PM er ketcheren til den gode motionsspiller eller øvede ungdomsspiller. Med vægtfordelingen hovedtung giver Voltric PM dig nem power i de tunge slag såsom clear og smash.

Skaftet er medium stift hvilket passer godt til dig som har spillet i nogle år, men som ikke er på samme niveau som dem på TV og derfor gerne vil have lidt ekstra hjælp til mere fart i bolden.

I ketcherhovedet er teknologien Tri-voltage system brugt, som sørger for ekstra power uden at du mister hurtigheden i det flade spil, hvilket ofte sker når man vælger en hovedtung ketcher. Voltric PM er ikke lige så hurtig som en hovedlet ketcher, men ulempen er markant mindre med Tri-voltage system.

Yonex Voltric PM leveres med fabriks opstrengning. Eller du kan tilkøbe en professionel opstrengning for 149,-.

499,00 kr. 999,00 kr.
Der er desværre ikke nok varer på lager til bestilling
Yderligere info

Yonex Voltric PM yderligere info

Yonex Voltric PM har den samme opbygning som nogen af top-ketcherne fra Yonex. Vægtfordeling og fleksibilitet i skaftet er bla det samme som på Astrox 77. Så med Voltric PM er du sikker på at få en badmintonketcher der har gode spille egenskaber, uden at skulle giver over 1000kr.

Yonex Voltric PM har en hovedtung vægtfordeling som tager udgangspunkt i Tri-voltage system. Tri-voltage system er placering af tungsten 3 steder i ketcherhovedet. Tungsten er et meget tungt og stift materiale, det kan sammenlignes med bly i forhold til vægt kontra mængde. Bly er bare meget blødt, derfor vil det ikke kunne holde til at blive brugt i en badmintonketcher, da det ville bøje.

Derfor bruger Yonex tungsten til at øge vægten bestemte steder i ketcherhovedet. De 3 steder er: T-stykket, hvor skaft og hoved samles og i de 2 hjørner på hver side af toppen af ketcherhovedet. At placere det i toppen af Yonex Voltric PM giver den hovedtunge vægtfordeling som giver ekstra power og mindre hurtighed i det flade spil. Men ved at tilføje tungsten i t-stykket opnår Yonex en mere afbalanceret ketcher og at den ikke bliver for langsom i det flade spil. Så du får både power og hurtighed.

Vi anbefaler Yonex Voltric PM til:

Motions spillere

U19 - senior øvede / begynder spillere

U15 - U17øvede / begynder spillere

U11 - U13øvede / begynder spillere

Produkt specifikationer
vtpwmlge

Produktinformation

Farve
Blå
Design.
Badmintonketcher
Flex i skaftet
Medium
Materiale
Grafit
Greb størrelse
G4 (normal)
Niveau
Øvet
Spillestil
Offensiv / Power
Ketcher vægt
3U (88g)
Vægtfordeling
Hovedtung
Tilbehør
149,00 kr.
Den kendte Yonex sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
399,00 kr. 699,00 kr.
Mars Badmintontaske fra Forza har 2 rum til spilleren der ønsker en taske hvor der er plads til det meste. Tasken har et rum med plads til flere ketchere, samt 1 stort rum til beklædning og tilbehør. Tasken kan...
249,00 kr.
Blødt og svedabsorberende håndklæde i 100% bomuld, til brug i pauserne eller efter kampen. 60cm bred og 120cm høj. Dette håndklæde bruges blandt andet af de danske topspillere såsom Victor Axelsen og Jan Ø Jørgensen.
49,00 kr.
Forza Soft Grip er et lækkert lidt tykkere grip, som giver en god svampet følelse at holde ved. God til hvis du sveder meget og ikke ønsker at spille med Frote eller et tyndt grip.
50,00 kr.
0,7 liter praktisk Pro drikkedunk med beskyttende låg så drikketuden ikke bliver beskidt når dunken ligger i tasken. Den benyttes af topspillere verden over og er fri for phthalater og tungmetaller.
79,00 kr.
Et tyndt grip der sørger for den bedste kontakt mellem håndflade og ketcher. Dette er det mest solgte grip i verdenen, der er siden starten, for 25 år siden solgt nok grip til at det kan nå mere end 3 gange rundt om...

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu