×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Forza badmintontøj

99,00 kr. 129,00 kr.
Den kendte Forza sok som alle topspillere bruger. Sokken er svedtransporterende og åndbar, så du slipper for en sok der drypper af sved efter en træning eller kamp. Sveden fordampe i løbet af den tid du har dem på....
Viser 1-1 af 1 element(er)

Forza badmintontøj til dame, børn og herre

Forza badmintontøj benyttes af mange af de danske up-comming talenter, heriblandt de mest kendte som Anders Antonsen og Line Kjærsfeldt. Forza har virkelig sørget for, at sætte stor fokus på at lave designs, som passer til alle. Før i tiden benyttede Forza badmintontøj sig af, forskellige typer print på tøjet, for at give det en smule anderledes look, dette er de gået væk fra og væver nu mønstret ind i deres tøj, for at sikre, at deres ”tryk” sidder længere på tøjet og fortsat sikrer at tøjet har ekstra wow-effekt selv efter flere gange i vaskemaskinen. Forza badmintontøj er til de spillere som ønsker et super flot design, samtidig med at tøjet sidder godt, det er svedtransporterende og selvfølgelig er kvalitets- og prisbevidst.

Forza badmintontøj har forskellige markeder de forsøger at ramme. De har lavet flere serier af tøj til badmintonspilleren, heriblandt; Stay Focused, Go Fight, Be Strong (herre og dame), Colorized, Neo Print, Rio Collection og In the Zone med flere.

Stay Focused er en serie, der henvender sig til klubber, disse designs sørger for, at spilleren forbliver fokuseret, samtidig med, at man bibeholder et traditionelt look. De dominerende farver er rød, hvid og sort, som alle bringer et traditionelt touch til serien. Denne serie, benytter sig af letvægtsmaterialer og hurtigtørrende kvalitet sikrer en blød og komfortabel følelse. Dette går igen, ved alle deres serier Forza badmintontøj. Go Fight er en anderledes og mere eksklusiv klub serie. Serien er domineret af eksklusive detaljer og prints udviklet med inspiration fra fjerbolde og badmintonnet. Rød, hvid og guld bringer et nyt udtryk til denne eksklusive serie. Be Strong er en serie af Forza badmintontøj hvor nøgleordet, der beskriver denne  eksklusive serie, er nytænkning. Denne serie er lavet i nye materialer og farver. Denne serie inkluderer unikke prints udviklet med en legende inspiration fra fjerbolde.

Prints og gyldne detaljer inspirerer dig til at være stærk, og forblive ærlig over for dig selv og din personlige smag. Forza badminton er kendt for at have sat lidt ekstra farve på tilværelsen, samtidig med, at prisen holdes nede. I Colorized serien fortsætter Forza deres succes med farverige t-shirts i letvægt kvalitet og med fantastiske åndbarhed Dette år er konceptet dog endnu stærkere med nye farver og kontraster tilføjet. Neo Print serien er en ny og særdeles spændende print serie med matchende sæt til både mænd og kvinder. En serie, som tillader at spillere skiller sig ud på banen. Sættene er fremstillet i et letvægts materiale, der tilbyder fremragende åndbarhed og komfort. Som noget nyt og meget begrænset til sæson 2016, som er et OL år, har Forza konstrueret badmintontøj, der byder OL i Brasilien velkommen, når den olympiske flamme tændes i August. Forza badmintontøj og deres Rio kollektion er inspireret af de brasilianske farver, samtidig med en speciel Danmark trøje. In the Zone er en lækker serie af overtrækstrøjer til både herre og damer, med lynlås ved halsen som går halvvejs ned. Disse trøjer er konstrueret i en ultra blød kvalitet, som skaber både fashionabel komfort både på og udenfor banen.

Som endnu en nyhed til 2018 har Forza Badmintontøj valgt at lave en serie, som hedder Off the Court. Kollektionen fuldender nu alle aspekter af badminton: spilledage, rejsedage og træningsdage – både på og uden for banen. Denne serie er komfortabel, simpel og uundværlig til træning uden for banen. Denne serie hjælper spilleren til at forbedre sin kondi, når træningen ikke foregår på banen. Dette er en helt ny serie tøj, som henvender sig til spilleren, der ønsker at gøre lidt mere ud af sin træning ved at trække i løbetøjet når hallen har lukket.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu