Filter produkter

Ketcher - Niveau
Ketcher - Spillestil
Ketcher - Vægt
Ketcher - Vægtfordeling
Ketcher - Flex i skaftet
Ketcher - Greb størrelse
Type - sko
Skoens pasform
Størrelse sko
Tøj størrelse
Antal store rum
Tasken har separat lomme til sko
Tasken kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
pris
kr kr
Brands

Badmintontøj til drenge og herre


Inden for badmintontøj til herre og drenge er der udover forskellige styles, modeller og detaljer forskellige mærker, man kan vælge i mellem. Både japanske Yonex og danske Forza fremstiller begge badmintontøj til herre og drenge. Dette badmintontøj er særlig lavet til badminton, og er meget bekvemt og behageligt at have på mens der spilles og trænes. Tøjet er lavet i svedtransporterende materiale, så kroppen har mulighed for at præstere i længere tid fordi kroppen ikke bliver overophedet. Som mand eller dreng kan du iklæde dig shorts, t-shirts, poloer, strømper, træningsbukser og træningstrøjer, i mange forskellige farver og designs, så der uanset smag, er noget til dig.

Badmintontøj drenge og herre

Når man spiller badminton, er det særlig vigtigt at have de rigtige sko og den rigtige ketcher. Men badmintontøj spiler også en rolle. Badminton til herre er tøj der er særlig designet til badmintonspillere. Det betyder at tøjet er lavet i godt svedtransporterende materiale, så man hurtig får ledt sveden væk fra de steder på kroppen, man har tendens til at svede mest. Derudover er badmintontøj til drenge og herre fabrikeret uden irriterende syninger, der kan genere spilleren til træning og kamp, og gøre at spilleren flytter fokus undervejs i spillet. Derfor er badmintontøj til herre og drenge særlig velegnet til badmintonspillere uanset niveau.

Typer og designs

Der findes forskellige typer af beklædningsgenstande inden for badmintontøj til herrer og drenge. Man kan få shorts, der er uden indershorts, man kan få t-shirts, træningsdragter og strømper. Alle disse forskellige typer af badmintontøj til drenge og mænd fås i et utal af designs. Hvert år udkommer der nye kollektioner af badmintontøj til mænd og drenge, og disse har alle deres eget særprægede design, fordi de kommer fra hvert deres mærke. Her er Yonex og FZ Forza blandt nogle af de helt store mærker inden for badmintontøj til herre, mænd og drenge. Men disse mærker laver også mere end blot en kollektion hver sæson, fordi der skal være noget til enhver smag. Yonex er særlig kendte for at lave eksklusive kollektioner ad badmintontøj til mænd og drenge med nogle af de spillere de sponsorer. Her for man som dreng og mand mulighed for at iklæde sig præcis det tøj som topspillere spiller i til store turneringer, man kan se i tv’et. Disse badmintontøjs kollektioner til herre og drenge er lavet i samarbejde med topspillere, og er derfor meget velegnet til badminton. Derudover er de lavet i et design som topspilleren foretrækker, hvilket kan været alt fra vilde mønstre, pangfarver, farvekombinationer eller et helt simpelt design. Derfor er der altid rigtig god mulighed for at finde badmintontøj til herre og drenge der passer ens smag. Ud over de eksklusive sæsonkollektioner kommer der også hver sæson nogle mere standard ting der har et mere afslappet og afdæmpet udseende. Denne form for badmintontøj til drenge og mænd er mere basis ting, og kan derfor anvendes til træning, hvor man ikke nødvendigvis skal se så smart ud, og samtidig er det godt badmintontøj til mænd og drenge der holder længe.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil