×
Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.
Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

Returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Fri fragt

Gratis fragt til pakkebutik - Ved køb over 599,-

e-mærket

E-Mærket - Shop sikkert hos os.

Trustpilot

5/5 på Trustpilot.

Tilfredshedsgaranti på Badmintonketcher og Badmintonsko

Tilfredshedsgaranti på alt - Test i 30 dage.

Hurtige levering

Bestil inden kl 15 på hverdage - Så sender vi samme dag.

Kundeklub

6% bonus på alle varer - I vores gratis kundeklub.

returret

30 dages returret.

Prisgaranti

Prisgaranti på alle produkter.

Kompression

499,00 kr. 599,00 kr.
Yonex top med meget kompression, som sørger for stabilitet til muskler og led. Hvilket giver mindre trætte muskler og bedre udholdenhed. Materialet er svedtransporterende og strækbart, hvilket sørger for optimal...
Viser 1-1 af 1 element(er)

Kompression til håndbold og badmintonspillere

Kompression er en måde, hvorpå man kan forbedre sin præstation markant. Kompression betyder at sammenpresse og det er netop hvad man gør. Ved at benytte forskellige former for kompressionsmidler, opnår man en større blodgennemstrømning i enten læg, lår, fod eller hvor man nu har kompression på. På denne måde, er man sikker på at det område hvor man vælger at benytte sig af kompression forbliver mere frisk i længere tid og man kan derfor præstere på et højere niveau i længere tid.

Grunden til, at musklerne kan holde deres intensitet i længere tid, har ikke så meget med træning at gøre, det kræver ilt for at musklerne forbliver mere friske i længere tid af gangen. Denne ilt bliver transporteret rundt i kroppen ved hjælp af de røde blodlegemer. De røde blodlegemer, bliver hurtigere transporteret rundt, når blodgennemstrømningen forøges ved hjælp af kompression. Derfor vil man opleve at man både præsterer bedre, men også restituere bedre, når man benytter sig af kompression. Vi forhandler kompression fra mærket CEP, som er blandt de bedste i verden inden for deres felt. Dette sikrer dig som forbruger, de bedste produkter og en garanti for produktet. Selv de bedste håndboldspillere i verden benytter sig af CEP produkter.

Kompressionsstrømper eller støttestrømper som de også kendes ved, bliver i større og større grad anvendt af verdens eliten, hvad enten det gælder løb, cykling og nu badminton. De største stjerner indenfor badminton har alle indset hvor meget det har at sige, at have friske ben i længere tid end sin modstander. Man kan sige sig selv, at jo længere tid, ens ben forbliver friske, desto hurtigere bevæger man sig på banen og desto bedre og mere ovenpå føler man sig. En af de første, som indså vigtigheden af at have friske ben i længere tid end sin modstander var Koreaneren Son Wan Ho, som er kendt for at være super dygtig til at løbe sine modstandere ned med sin defensive spillestil. Efterfølgende er spillere såsom Jan Ø Jørgensen også begyndt at benytte sig af disse længere støttende strømper, da også han har indset vigtigheden af, at have friske ben i længere tid end sin modstander, da også han er kendt for at kunne løbe selv den stærkeste modstander ned på kondien.

Her hos Sport-net.dk forhandler vi kun det bedste af det bedste, hvorfor vi har valgt at tage mærket CEP kompression ind i vores sortiment. CEP er en af de største i verden på kompressionsmarkedet, både når det gælder løb, fitness, triathlon og restitution. De laver både strømper, som er en full sock, altså en strømpe som man kender det fra almindelige sokker, men skaftet går op til lige under knæet. De laver også det de har valgt at kalde sleeves, som er skaftet fra full socken, uden det nederste, altså har man kun noget omkring læggen. Hvis man vælger denne type, står det en frit for, hvilken strømpe man vælger at benytte, så hvis man har en strømpe som er en slags ”lykkesok” kan man vælge at benytte den sammen med. Herudover laver CEP kompression også  tights, som man kan bruge under sine normale badmintonshorts. Disse gør, at man både holder lår og lysken varm, samtidig med at man har sublim kompression og derved har mere friske ben i længere tid ad gangen og i teorien burde kunne løbe længere end sin modstander. Som noget nyt, tilbyder vi hos Sport-net.dk også kompression fra badmintonmærket Yonex, som netop er kommet på kompressionsmarkedet med full socks. Disse henvender sig til spilleren, som går meget op i, hvilket mærke der sidder på udstyret og kun ønsker at benytte sig af produkter fra Yonex. Disse strømper og tights har samme kvalitet som det japanske mærke ligger for dagen når de udvikler badmintonketcher og badmintonsko.

Hvad er kompression? Kompression er en måde at sikre sig, at ens krop restituerer hurtigere end den gør, ved egen hjælp. Hovedreglen gælder, at for at få optimal restitution efter en lang, hård og opslidende træning, så skal man umiddelbart efter træningen er overstået, få løbet af (nedvarmning) og herefter strække ud, samt få nogle kalorier og protein indenbords, således musklerne kan genopbygge sig selv. Kompressionsstrømper kommer ind i billedet, da de sidder stramt omkring eksempelvis læggen, dette gør, at strømpen åbner for blodgennemstrømningen i benet, der derfor ilter musklerne mere. På denne måde, reparerer musklerne sig selv hurtigere, end tilfældet ville være, hvis man kun sørgede for at varme ned og strække ud.

Hvis man vælger at benytte kompressionsstrømper fra mærket CEP accelererer det fjernelsen af mælkesyre og affaldsstoffer i benene, man varmer hurtigere op og gør musklerne klar til kamp. Herudover tilbyder strømperne også en aktiv muskelrestitution efter sport. Mange kender også problemer med, at ens fødder svulmer op, når man er ude og flyve, disse strømper sørger for, at fordele blodgennemstrømningen i benet, så dette forhindres – det er altså en perfekt rejsestrømpe med maksimal komfort. Hvis man benytter sig af CEP kompressionsstrømper vil man opleve færre trætte muskler, og dine ben vil føles stærkere og mere friske før og efter sport.

Kompressionstights

Når det gælder om at være lynhurtig og lave hurtige bevægelser, sætter det store krav til både ankler, knæ og hofter. Her hos Sport-net.dk mener vi, at det er super vigtigt og alt afgørende, at gøre alt hvad man kan for at give sig selv de bedste forudsætninger for at præstere optimalt på banen. Man kan gøre sig selv en kæmpe tjeneste, ved at investere i et par kompressionstights fra CEP. Disse sikrer optimal blodgennemstrømning i lårene og holder hofter og læn varm. På denne måde minimerer man risikoen for at få en skade og man holder en eventuel mindre skade nede. Det ses oftere og oftere i forskellige sportsgrene, at man begynder at benytte sig af disse kompressionstights, fordi sportsstjernerne har fundet ud af vigtigheden af at have friske ben og muskler i længere tid end deres modstander. Kompressionstights har flere funktioner end blot af fungere som inder tights de kan også benyttes som løbetights, hvor der er ekstra støtte til ben og hofter.

Kompression til lår

Foruden kompressionstights er det også muligt at købe kompression til ens lår. Disse tubes fungerer på samme vis, som inder tights, dog uden ekstra støtte omkring hofterne. Disse fungerer bedst til de spillere, som får det for varmt ved at benytte vores inder tights , disse kompressions tubes til lår sidder kun omkring låret og formår at støtte omkring låret, hvis man for eksempel har en mindre fiberspringning. Disse tubes sørger for, at holde et skadet område varmt og lindre eventuelle smerter, som måtte opstå ved sport.

Kompression til læg

Flere af verdens eliten har fundet ud af, at kompression fungerer, hvilket smitter af på ungdomsspillerne og de spillere som dyrker håndbold som sport. Kompression kan benyttes hvis man har et mindre skade som man ønsker ekstra varme eller støtte til Kompression til læggen kan også benyttes til, hvis man har en overbelastning i form af skinnebensbetændelse eller lignende som gør det svært for spilleren at dyrke sin sport til fulde. Uanset hvad dit behov måtte væres, så er vi sikre på, at vi hos Sport-net.dk har lige netop det kompressionsprodukt som passer til lige netop dit behov.

Indstillinger

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu