Sådan finder du de rigtige badmintonsko til netop din spillestil!

Sådan finder du de rigtige badmintonsko til netop din spillestil!

Er du begyndt til badminton, eller har du blot slidt dine gamle badmintonsko op? Så er det på tide at erhverve sig med nogle nye, og lækrebadmintonsko. Dog er der en række faktorer som du bør tage hensyn til, hvis du skal finde den helt rigtige model.

I dette indlæg giver vi nogle vigtige overvejelser til dit nye køb, som er medgivende til at styrke dit spil som badmintonspiller.

Hælkappen:

I alle badmintonsko er der én såkaldt hælkap, som har til formål at skabe stabilitet omkring dine ankler. Dette er vigtigt når du skal lave rotationsskifte eller hoppe efter en badmintonbold. Den hjælper med at holde dine fødder fast i skoen, for at undgå ubehalige vrid og glidninger. Derfor er det vigtigt med en hælkap, der passer til netop dit niveau, for at forhindre sportsskader. Mærker såsom Asics, og Mizuno anvender en plastskål i deres badmintonsko, som er ideele for at skabe stabilitet omkring anklerne.

Hvis en modstandsdygtig hælkap er særligt vigtig for dig, anbefaler vi modeller såsomYonex SHB 03 ZM, ellerMizuno Wave Fang SL.

Ydersål:

Badminton er en fysisk krævende sport, hvor du hurtigt skal kunne lave retningsskifte, og eksplosive bevægelser. Derfor er det vigtigt med en skridsikker ydersål, så du ikke glider rundt på banen. Dog er det samtidig nødvendigt, at du har en fleksibel sko, der ikke virker klodset, og sænker dit tempo. Der findes utallige former for ydersåle, hvilket ses i forskellige modeller. Derfor er det vigtigt at finde en model, hvor ydersålen både giver dig et godt grip til banen, samtidig med at sålen ikke virker som en sugekop på banen.

Modeller, hvor der er stort fokus på en god all-around ydersål er eksempelvisForza Leander, eller Asics Gel Blade 6.

Badmintonskoens stødabsorbering:

Stødabsorbering er en utrolig vigtig faktor for din oplevelse på badmintonbanen. Som nævnt tidligere er badminton en sport, der kræver hurtige rotationsskifte og kraftfulde hop. Derfor er det vigtig med en god stødabsorbering, som skal give dig en behagelig landing og dermed undgå ubehagelige stød i både led, knæ og ryg. Dog skal man være opmærksom på, at en jo tykkere sål, jo mere vægt vil det tilføje til badmintonskoen.

Er man som spiller særligt opmærksom på stødabsorbering kan vi anbefaleYonex Comfort ZM, ellerAsics Gel Beyond 5.

Således har vi opstillet nogle faktorer, som bør være med i dine overvejelser når du skal tilegne dig nye badmintonsko. I udgangspunktet bør en badmintonsko være så let som mulig, men man skal ikke gå på kompromis med de ovenstående faktorer. Det er uhyre vigtigt at du passer på dine fødder når du spiller badminton! Det er en krævende sport hvad angår retningsskifte, afsæt og landinger, så vær omhyggelig med dit modelvalg.

Husk at en rigtig badmintonsko, vil forhøje dit niveau! Et rigtigt valg vil forhåbentlig bringe dig tættere på drømmen om at spille som enten Viktor Axelsen eller Kamilla Rytter Juhl.

Er du i tvivl om hvilken badmintonsko du bør vælge, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Tilføjet den 2018-10-31 af B.Z Badminton 0 4322

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Relaterede artikler

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web