Filter produkter

Ketcher - Niveau
Ketcher - Spillestil
Ketcher - Vægt
Ketcher - Vægtfordeling
Ketcher - Flex i skaftet
Ketcher - Greb størrelse
Type - sko
Skoens pasform
Størrelse sko
Tøj størrelse
Antal store rum
Tasken har separat lomme til sko
Tasken kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
pris
kr kr
Brands

Badminton af hele vores hjerte

Nogle gang forsøger man nye ting fordi det giver mening i øjeblikket. Det gør vi også hos sport-net.dk. Vi har for eksempel solgt håndboldsko, håndbolde og tilbehør hertil gennem en årrække. Det samme gælder for fitnestøj, sneakers, regntøj og andre produktgrupper.

Hjertet ligger dog mest ved badmintonsporten og derfor har vi valgt at gå 100% tilbage til der hvor det startede, at tilbyde alle badmintonspillere i Danmark og resten af Scandinavian de bedste produkter som kan være med til at gøre dem bedre til badminton.

Da Sport-net.dk gik i luften var den med erklæret mål at yde den bedste service og vejledning omkring de mange high-tec produkter der tilhøre badmintonsporten. Det har vi holdt fast i og derfor har de andre produktgrupper stået i anden række. Det er derfor helt naturligt for os at gå tilbage til udgangspunktet og give os fuldt ud for den sport vi brænder 110% for både i Sport-net.dk og i fritiden. Så vi ikke skal gå på kompromisse med hverken kvaliteten i vores service eller vejledning inden for badminton.

Derfor finder du ikke længere de andre produktgrupper på webshoppen eller på vores lager i Herning, da vi er 110% dedikeret til badminton, som ligger vores hjerte tættest.

Vi beklager hvis du er gået forgæves efter nogle af de andre produktgrupper, men vi håber du vil sprede budskabet til dine venner og bekendte om Sport-net.dk og vores store passion for badminton og det store udvalg af badminton ketcher, badminton sko, badmintontasker, badmintonbolde, badmintontøj og fjerbolde, som vi føre på vores webshop.

Både på sport-net.dk og i fritiden spiller, snakker, træner, udvikler og tænker vi badminton og derfor kan du altid være sikker på du får den bedste vejledning hos os.

Venlig Hilsen

Jonas Hansen og Team Sport-net.dk

Der er ingen produkter i denne kategori

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web