Yonex Duora Z-strike

Yonex Duora Z-strike

Yonex Duora Z-strike er til top-spilleren som ønsker maksimal kontrol og hurtige kontraslag. Ved at kombiner et mindre ketcherhovede med Duora teknologi har Yonex skabt en ketcher som giver øget kontrol i forhånd og baghånd. Skaftet på Duora Z-strike er ekstra stift hvilket henvender sig til den meget hårdtslående spiller. For at øge effekten af Duora teknologien er der i toppen af Z-strike tilføjet Duora Gromments, i toppen er de 8 huller til længdestrengen lavet tykkere på den ene side, dette mindsker trampolineffekten i strengene når man slår med forhånden, hvilket giver mere præcision.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 449,00 kr

2 449,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Yonex Duora Z-strike er den ultimative kontrol og kontra badmintonketcher til singelspilleren. Hvis du har et hurtigt sving og gerne vil kontrollere spillet med skarpe temposkift og kontraslag på din modstanders angrebsslag vil du synes godt om Yonex Duora Z-strike.

Den primære teknologi i Z-strike ligger i ketcherhovedet og er den specielle Duora frame. Den ene side af ketcherhovedet er beregnet til forhånden og er lavet med en mere stabil facon, som giver kontrol i de tunge angrebsslag. Den anden side af hovedet er lavet mere aerodynamisk, lige som et sværd, så det er muligt at opnår et hurtigere sving og derved mere fart på baghånden. For at kunne kende forskel på hvilken side man skal bruge til hvad er der forskellige farver på skaftet. Hvis man er højrehåndet skal man have den hvide side opad og er man venstrehåndet skal man have den sorte side opad. På denne måde er man sikker på man bruger forhåndssiden og baghåndssiden rigtigt.

Udover Duora frame er ketcherhovedet en smule mindre på Yonex Duora Z-strike i forhold til en almindelig badmintonketcher. Dette giver mindre vindmodstand og derved et hurtigere sving. Det skal dog siges at et mindre ketcherhovede giver en badmintonketcher der er mindre tilgivende. Så hvis man ikke rammer bolden meget præcist vil man få et væsentligt dårligere slag, i forhold til en badmintonketcher med en almindelige hovedstørrelse. For at mindske ulempen har Yonex tilføjet Horizontal A-concept som giver ekstra power i toppen af ketcherhovedet. Ved at bore hullerne mere langs med strengen i toppen af Yonex Duora Z-strike får strengen mere trampolineffekt og derved mere fart i bolden.

En ny teknologi som forstærker forhånds –baghåndsdesignet er Duora Gromments som er placeret i toppen af ketcherhovedet. De øverste 8 huller er linket sammen som en bumper og er lavet tykkere på den ene side af hovedet, hvilket giver mindre trampolineffekt når man slå forhåndsslag og derved et mere præcis slag. Samtidig får man ekstra trampolineffekt i baghånden.

Skaftet er ekstra stift hvilket stiller krav til spillerens teknik og svinghastighed, så hvis man ikke slår hårdt i forvejen bør man vælge en badmintonketcher med et medium stift skaft, dette kunne være Yonex Duora 7

 
Produkt information
SpillestilAll-round
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt85-90g
MaterialeGrafit
DesignKetcher
FarveSort

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil