Yonex Duora Z-strike

Yonex Duora Z-strike

Yonex Duora Z-strike er til top-spilleren som ønsker maksimal kontrol og hurtige kontraslag. Ved at kombiner et mindre ketcherhovede med Duora teknologi har Yonex skabt en ketcher som giver øget kontrol i forhånd og baghånd. Skaftet på Duora Z-strike er ekstra stift hvilket henvender sig til den meget hårdtslående spiller. For at øge effekten af Duora teknologien er der i toppen af Z-strike tilføjet Duora Gromments, i toppen er de 8 huller til længdestrengen lavet tykkere på den ene side, dette mindsker trampolineffekten i strengene når man slår med forhånden, hvilket giver mere præcision.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspert

2 399,00 kr

-58%

995,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Duora Z-strike er den ultimative kontrol og kontra badmintonketcher til singelspilleren. Hvis du har et hurtigt sving og gerne vil kontrollere spillet med skarpe temposkift og kontraslag på din modstanders angrebsslag vil du synes godt om Yonex Duora Z-strike.

Den primære teknologi i Z-strike ligger i ketcherhovedet og er den specielle Duora frame. Den ene side af ketcherhovedet er beregnet til forhånden og er lavet med en mere stabil facon, som giver kontrol i de tunge angrebsslag. Den anden side af hovedet er lavet mere aerodynamisk, lige som et sværd, så det er muligt at opnår et hurtigere sving og derved mere fart på baghånden. For at kunne kende forskel på hvilken side man skal bruge til hvad er der forskellige farver på skaftet. Hvis man er højrehåndet skal man have den hvide side opad og er man venstrehåndet skal man have den sorte side opad. På denne måde er man sikker på man bruger forhåndssiden og baghåndssiden rigtigt.

Udover Duora frame er ketcherhovedet en smule mindre på Yonex Duora Z-strike i forhold til en almindelig badmintonketcher. Dette giver mindre vindmodstand og derved et hurtigere sving. Det skal dog siges at et mindre ketcherhovede giver en badmintonketcher der er mindre tilgivende. Så hvis man ikke rammer bolden meget præcist vil man få et væsentligt dårligere slag, i forhold til en badmintonketcher med en almindelige hovedstørrelse. For at mindske ulempen har Yonex tilføjet Horizontal A-concept som giver ekstra power i toppen af ketcherhovedet. Ved at bore hullerne mere langs med strengen i toppen af Yonex Duora Z-strike får strengen mere trampolineffekt og derved mere fart i bolden.

En ny teknologi som forstærker forhånds –baghåndsdesignet er Duora Gromments som er placeret i toppen af ketcherhovedet. De øverste 8 huller er linket sammen som en bumper og er lavet tykkere på den ene side af hovedet, hvilket giver mindre trampolineffekt når man slå forhåndsslag og derved et mere præcis slag. Samtidig får man ekstra trampolineffekt i baghånden.

Skaftet er ekstra stift hvilket stiller krav til spillerens teknik og svinghastighed, så hvis man ikke slår hårdt i forvejen bør man vælge en badmintonketcher med et medium stift skaft, dette kunne være Yonex Duora 7

 
spec
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt3U (85-90g)
SpillestilAll-round
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveSort
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil