Yonex MusclePower 2jr

Yonex MusclePower 2jr

Yonex Muscle Power 2 jr. er beregnet til børn under 5år. Muscle Power 2 jr. er en ekstra kort ketcher. Ketcherhovedet er dog samme størrelse som på en voksen ketcher, så de små spillere allerede fra start lærer at ramme bolden med det rigtige størrelse ketcherhovede. Skaftet er lavet i stål og ketcherhovedet i aluminium for at holde prisen ned. Det er vigtigt at lige så snart miniton ketcheren bliver for kort, at der skiftes til den længere junior badmintonketcher.

Leveres med hoved cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
under fem år
Begrænset antal på TILBUD

299,00 kr

-36%

190,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Muscle Power 2 jr, er til de helt små spillere under 5 år. Ketcheren er kun lidt over halv så lang som en senior badmintonketcher. Længden på ketcheren er meget vigtig for de små spillere, da en for lang ketcher vil hæmme dem i underhåndsspillet, fordi ketcheren vil støde mod gulvet. I spillet over hovedet vil den være for svær at kontrollere, da de ikke har så mange kræfter i underarmen.

Vi anbefaler Yonex Muscle power 2 jr til:

Børn under 5år

 
spec
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt90-95g
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveRød
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web