Filter produkter

Ketcher - Niveau
Ketcher - Spillestil
Ketcher - Vægt
Ketcher - Vægtfordeling
Ketcher - Flex i skaftet
Ketcher - Greb størrelse
Type - sko
Skoens pasform
Størrelse sko
Tøj størrelse
Antal store rum
Tasken har separat lomme til sko
Tasken kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
pris
kr kr
Brands

Kompressions sleeves og strømper


Kompression i strømper og sleeves er med til at forbedre ens fysisk kunnen. Denne særlig udviklede teknologi forkorter restitutionstiden efter fysisk aktivitet. Dette er muligt fordi blodcirkulationen øges i musklerne, så musklerne hurtigere kan komme af med mælkesyre og affaldsstoffer. Sleeves er særlige strømper uden fod, man trækker op på lægmusklen så den er dækket. En sådan sleeve kan man have på både under og efter træning. Den anden udgave er en kompressionsstrømpe. Denne strømpe er dog meget høj skaftet så man får kompression på lægmusklen. Strømpen kan lige som en sleeve anvendes både under og efter træning, alt afhængig af hvad man synes er mest behageligt.
  •  Til arme
  •  Mindre træthed
  •  Mere Power
  Select stb-ac01 3650280092 1211
  249,00 kr 299,00 kr På lager
  Nedsat pris!
 • Yonex stb-ac03ex 3650280092 1212
  249,00 kr 299,00 kr Udsolgt
  Nedsat pris!
  Udsolgt

Kompressions strømper og sleeves

At være fysisk aktiv er blevet en større og større del af vores hverdag, særligt efter at mange har fået et mere stillesiddende arbejde, end tidligere generationer har været vant til. Derfor vælger mange at have fritidsinteresser såsom badminton. Dette kan dyrkes på alle niveauer, og uanset niveau og antal af træninger vil kroppen blive belastet. Når dette sker, kan der være mange der har ondt i kroppen flere dage efter træning. For at afhjælpe dette, kn man forbedre kredsløbet i benene, ved at anvende strømper eller sleve med kompression. Disse kompressionsstrømper eller kompressionssleeves er med til at øge kredsløbet i benene der derved minimere restitutionstiden efter aktivitet. Det betyder at kroppen får støtte til hurtigere at arbejde mælkesyre ud af benene, så de hurtigere bliver klar i gen. Det betyder at man hurtigere er klar til at være fysisk aktiv med kompressionssleeves eller kompressionsstrømper, og har derfor mulighed for at træne mere, hvis man ønsker dette. Dog kan kompressionsstrømper og kompressionssleeves også godt anvendes uden at øge træningsmængden, men blot hvis man ønsker hurtigere at få friske ben igen efter træning.

Kompressionsstrømper og kompressionssleeves er lavet så der er gode mulighed for at kroppen kan ånde mens den restituere, og det derfor ikke bliver ubehageligt at have strømper eller sleeves med kompression på. Samtidig så er sådanne kompressionsstrømper eller kompressionssleeves særlig gode til at undgå kramper, problemer med akillessenen, muskelspændinger, fibersprægninger og så videre. Dette er muligt, fordi strømpen eller sleeven med kompression afhjælper blodet og mælkesyren væk fra områder. Samtidig ligges der et pres på som afhjælper hævelse, og derved minimeres yderligere gener.

Der har tidligere været fokus på anvendelse af strømper eller sleeves med kompression efter endt træning, men de kan også sagtens anvendes under træning og fysisk aktivitet. Dette har samme virkning som efter, men hjælper i høj grad mod kramper, stød ved afsæt og landinger, vabler og skinnebensbetændelse. Dette er igen muligt fordi affaldsstoffer og mælkesyre hurtigere kommer væk fra musklen, og den kan derfor arbejde lettere og længere inden den bliver træt. Samtidig er det muligt at minimere vabler, fordi strømpen sidder så tæt på foden, at den ikke kan skabe gnidninger og derved vabler. Det er meget anvendeligt, fordi der er ikke noget mere irriterende end vabler, der kan gøre det meget ubehageligt at have fodtøj på.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web