Badmintonketcher guide

Badmintonketcher guide

Her hos Sport-net.dk har vi sammensat en udførlig badmintonketcher guide, der sikrer kunden den bedste vejledning når de står og skal vælge ny eller første badmintonketcher. I vores guide, tager vi højde for, ting man skal overveje inden man køber badmintonketcher, vægtfordeling, skaftet og teknologier. Vi slutter badmintonketcher guide af med, at beskrive vores 30 dages tilfredshedsgaranti og 365 dages ketcherforsikring. Vores badmintonketcher guide, kan benyttes af både elitespilleren, som leder efter sit nye våben i kampen om den lille fordel i duellen, motionisten der leder efter en ny langsigtet investering eller begynderen, der er på udkig efter sin første badmintonketcher. I vores badmintonketcher guide er der ingen der er for god eller for ny til ikke at kunne drage fordel af vores rådgivning.

Dette skal du overveje når du køber badmintonketcher

Når man skal vælge ny eller første badmintonketcher, er der mange ting man skal overveje, herunder giver Sport-net.dk vores syn på de overvejelser man skal gøre sig inden man køber ny badmintonketcher.

Når man skal vælge badmintonketcher, er det en meget individuel proces, nogle typer spillere har brug for en model, mens andre har brug for en anden. Det er vigtigt at tænke på, hvilken type badmintonspiller man er, er man støveren, der lever af sin defensiv og hiver alle boldene tilbage indtil man har løbet sin modstander tør for energi? Er man den tålmodige spiller, der holder bolden i gang indtil den rette mulighed opstår før man angriber? Eller er man den angrebslystne spiller, der holder bolden end af og holder sin modstander under konstant pres gennem duellen? Herunder beskriver vi lidt om vægtfordelingen i ketcheren, hvordan skaftets flex kan hjælpe dig og de generelle teknologier, som gør sig gældende for henholdsvis Yonex, Victor og FZ Forza badmintonketcher.

Vægtfordeling

Den mest anvendte vægtfordeling er hovedtung, det betyder at vægten er lagt mod hovedet. Vægten af ketcheren er uforandret, producenten har blot valgt at anbringe tungsten i ketcherhovedet, for at give mest mulig power i hvert slag. Den hovedtunge vægtfordeling sørger for mere vægt og energi bag slagene, som sikrer mere fart i bolden. Ulempen ved at benytte en hovedtung badmintonketcher er at den er sværere at reagere med i det flade spil og i defensiven. Oftest vælges denne type badmintonketcher, da man med fordel kan angribe med stor kraft fremfor at forsvare med præcision. Specielt singlespillerne vælger de fleste en hovedtung ketcher, der er dog en tendens til, at damespillerne bruger en ketcher med neutral vægtbalance da de ofte har længere dueller og ikke ønsker at blive træt i armen og lave fejl på at skyde bolden ud af banen.

I modsatte grøft finder vi de hovedlette badmintonketcher, som sagt, ketcherne vejer det samme, det er kun vægtfordelingen der varierer fra den ene ketcher til den anden. De hovedlette badmintonketcher kræver at spilleren kan generere mere kraft selv og har derved sværere ved at generere lige så meget fart som de hovedtunge badmintonketcher, derfor er de hovedlette badmintonketcher velegnet til de defensive spillere eller doublespillerne, der elsker at være i det flade hurtige spil.

Som den sidste vægtfordeling har vi de neutrale badmintonketcher, som er en blanding af den hovedlette og hovedtunge vægtfordeling. Denne type badmintonketcher giver god føling med bolden samtidig med hurtig reaktion og ekstra fart i angrebet. En neutral vægtfordeling er velegnet til en tålmodig singlespiller, som gerne vil spille kontra på modstanderens bolde. Hvis man også kombinerer vægtbalancen med et ketcherhoved der er fleksibelt og tilbyder en god trampolin effekt, så har man en badmintonketcher, der er egnet til at spille kontra på modstanderens angreb.

Skaftet

Endnu et vigtigt punkt at have med i sine overvejelser er stivheden i ketcherens skaft. Når spilleren svinger sin badmintonketcher så bøjer skaftet en smule bagover og skal gerne fungere som en katapult. Når bolden rammes så tillægges der ekstra fart i bolden. I denne kategori findes der 4 forskellige stivheder i en badmintonketcher:

 1.       Fleksibel, til den purunge spiller, der har brug for ekstra fart i flere at spillets facetter, for at udvikle sig og blive dygtigere til sporten.
 2.       Medium stiv, egner sig til spilleren med et hurtigt sving, som ønsker mere power. Da skaftet ikke er stift kan det give en smule mindre kontrol men det gør poweren så op for i den anden ende.
 3.       Stift skaft er til spilleren der svinger meget hurtigt og ønsker mere kontrol i slagene. De spillere som har nok fart i armen, der søger præcision for at afgøre bolden vil få størst glæde af dette skaft.
 4.       Ekstra stift skaft er til topspilleren, der ønsker endnu mere kontrol, i de fleste tilfælde tager denne type stivhed lidt power fra spilleren, men tilfører meget mere kontrol end andre ketchere. Tabet af       power kan gøres op for, hvis man vælger en ketcher, som er hovedtung.

Det vil sige, jo hårdere man kan svinge armen jo stivere skaft bør man anvende for ellers vil skaftet ikke rette sig ud når bolden rammes, hvilket vil resultere i at spilleren vil slå høje bløde bolde. Man kan med fordel gå et trin op i stivhed, hvis man ønsker mere kontrol fremfor power.

Teknologier

Som oftest benytter producenterne teknologier som fremmer aerodynamikken eller slagkraften. Ved at forbedre aerodynamikken kan en hovedtung badmintonketcher, komme til at føles som en neutral vægtet og ved at tilføje tungsten i ketcherhovedet kan man opnå ekstra slagkraft i hvert slag.

Man kan forbedre aerodynamikken ved enten at gøre ketcherhovedet mindre eller rammen smallere, Victor har valgt at lave rammen mere skarp. Yonex badmintonketcher er kendt for deres rekordvindende compact frame som de benytter i deres topketcher. Dette gør ketcherhovedet mindre i bunden og på den måde mindskes vindmodstanden. Victor har gjort deres kanter skarpere og valgt at kalde denne teknologi for ”Brave Sword”, dette gør, at ketcheren skærer igennem luften som et sværd og derved har mindre vindmostand end traditionelle badmintonketcher.

Man kan tilføje mere power til ketcheren ved at ligge et tungt materiale i toppen af ketcherhovedet, ved at anvende et tungere materiale er det ikke nødvendigt at gøre hovedet tykkere og derved kan man bibeholde en aerodynamisk badmintonketcher. Yonex benytter sig af deres patenterede Tri-voltage system, som er en placering af tungsten i tre positioner i ketcherhovedet. En anden måde at tilføje mere power er ved at gøre rammen mere fleksibel, så der kommer en større trampolineffekt. Yonex benytter sig af CS Carbon Nanotubes som giver siderne i ketcherhovedet mulighed for at flexe ind og derved holde bolden længere i strengen. Som modtræk til disse teknologier benytter Victor sig af Catapult Structure som har givet den nederste del af ketcherhovedet mulighed for at flexe sammen med skaftet og derved opnår man endnu mere slyngkraft.

Badmintonketcher guide, 30 dages tilfredshedsgaranti

Hos Sport-net.dk ved vi hvor vigtigt det er, at få lov til at teste sin badmintonketcher inden køb af denne. Derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti, det vil sige hvis ketcheren ikke lever op til de strikse krav spilleren har til sin badmintonketcher, så kan man returnere den og vi finder sammen en ny model til dig. OBS: pengene gives ikke retur og kunden betaler selv fragten. Hvis dette er tilfældes, så send varen tilbage til os sammen med faktura til:

Sport-net ApS

Bredgade 19

7400 Herning

Mærk kassen med TEST (skriv det med touch på siden). Når vi har modtaget pakken så kontakter vi dig med et alternativ, der passer bedre til dit behov. Det er vigtigt, at ketcheren ikke er ødelagt eller beskadiget under testperioden. Der må ikke være slagmærker eller ridser på den og opstrengningen skal være intakt, hvis dette ikke er tilfældet, kan vi desværre ikke ombytte ketcheren.

Badmintonketcher guide, 365 dages ketcherforsikring

Endvidere tilbyder vi også en 365 dages ketcherforsikring. Det betyder, at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en produktionsfejl i ketcheren. Så giver sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra. Hvis ketcheren har været:

 •          Slået i gulvet
 •          Slået imod en anden ketcher
 •          Strenget forkert op
 •          Strenget for hårdt op
 •          Ikke blevet klippet op i tide, når den har været sprunget
 •          Slået imod en medspillers eller din egen kropsdel
 •          Eller på anden måde været udsat for andet end at slå til en fjerbold, så er det ikke en fejl i ketcheren, der er skyld i den er gået i stykker og det er derfor IKKE en reklamation.

Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker på grund af en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk’s gratis ketcherforsikring.

Tilføjet den 2016-07-06 af JH Badminton 0 14765

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web