Badmintontaske guide

Badmintontaske guide

Badmintontasker er et meget individuelt stykke udstyr

Valget af badmintontaske varierer fra den ene badmintonspiller til den anden, nogle spillere har brug for meget plads, mens andre kan klare sig med mindre. Herudover er valget af farve meget subjektivt, hvor nogle spillere vælger en badmintontaske som falder i med ”omgivelserne” og andre skal have en taske med vilde farver, sådan den er let at genkende og mere unik i hallen. Valget er meget personligt, i artiklen herunder, vil vi gøre dig opmærksom på eventuelle forskelle fra et mærke til andet men også beskrive hvad vi synes spillerne skal vær opmærksom på, når de skal vælge ny eller første badmintontaske.

Yonex Badmintontaske

Verdens absolut største badmintonbrand er Yonex, mærket er kendt fra sponsorater til verdenseliten, kun de bedste bliver udstyret med et Yonex sponsorat. Det er derfor ikke så underligt, at brandet er kendt for sine kvalitetsprodukter og meget innovative teknologier i både deres sko, ketcher og ikke mindst badmintontasker. Yonex er kendt for at lave badmintontasker til enhver smag og behov, de er kendt for at lave både 2- og 3-rums tasker, firkantede (oldschool) tasker og rygsække, det er derfor sikkert at sige, at de har helgarderet sig når det kommer til badmintontasker. 3-rums taskerne ses ofte blandt elitespillerne, som optræder i hele verdens til de absolut største turneringer, her er der plads til flere ketcher, flere par sko, træningstøj og skiftetøj, samt badeartikler. En 3-rums Yonex badmintontaske er derfor henvendt til spilleren, som har meget udstyr og kommer rundt omkring i diverse haller, hvor det kræver at man har lidt ekstra udstyr med sig end til den sædvanelige træning. En 2-rums badmintontaske henvender sig til spilleren der spiller et par gange om ugen og har færre besøg til diverse haller i Danmark. Den har lige akkurat plads nok til at man kan benytte den til træning, da den kan rumme ens ketcher, sko og tøj som man har behov for til træning. Den firkantede badmintontaske fra Yonex, egner sig bedst til spilleren som ønsker at sætte et særligt præg på tilværelsen da den skiller sig markant ud fra resten af de gængse badmintontasker. Denne type badmintontaske ses oftest hos elitespillerne, som benytter den til at bære mange ketcher i fra opvarmningshallen til banen hvor de skal spille, denne type taske har ikke lige så meget plads som hverken 2- eller 3-rums badmintontasken har. Derfor anbefales det, at man kun anskaffer sig denne type, hvis man i forvejen har en supplerende badmintontaske. Til sidst, Yonex badminton rygsæk, dette specielle stykke udstyr gør sig rigtig godt til spilleren som har alt, her får man en taske, som kan bruges både i hallen men også i skolen, det specielle ved denne taske er, at den kan benyttes som traditionel rygsæk og derved gør sig rigtig godt til skolebrug.

Badmintontaske tilbud

Sport-net.dk har et altid stort sortiment indenfor de nyeste og fedeste badmintontaske tilbud, vi stræber efter at lave konkurrencedygtige priser, således der altid er mulighed for at gå herfra med god samvittighed og en ny badmintontaske i hånden. Vi forhandler alle de største mærker fra Japanske Yonex, til danske Forza og Koreanske Victor, vi sikrer os, at vores udvalg altid er stort, vi er endvidere fan af farver og vi kan lide at skille os ud fra mængden, derfor sikrer vi også et væld af farver som sikrer stor variation i udvalget. Vores fysiske butik ligger under Intersport i Herning, kom forbi og find et badmintontaske tilbud.

Forza Badmintontaske

Som konkurrent til verdens største brand har vi danske Forza. Forza bygger på en ide om et dansk kvalitetsbrand til en fair pris. Forza er i dag Danmarks førende badmintonmærke og er i kraftig global vækst. Det vigtigste omkring Forza er, at mærket er udviklet til badmintonspillere af badmintonspillere, altså er kvaliteten testet af elite badmintonspillere.

Når man tænker Forza badmintontaske, skal man derfor automatisk tænke høj kvalitet, flot design og gode priser. Forza var firstmovers på taskemarkedet med at inkorporere isoleringsmateriale i ketcher rummet, de gjorde dette for at få strengene i ketcherne til at holde længere, men også for at deres turneringsspillere havde et rum, hvori de kunne have madvarer og drikkelse til når de skal til turnering. Ved at gøre dette, så har spillerne et rum hvori de kan ligge deres mad og drikke så det forholder sig relativt koldt i længere tid, i stedet for at det bliver varmt. Foruden denne feature, så har Forza også standard tasker som man kender dem, både 2- og 3-rums tasker. Forza badmintontasker er udstyret med skulderstropper, som gør at taskerne er nemmere at transportere til og fra hallen, hvad enten det er på cyklen, i bussen, i bil eller anden form for transport.

Som noget nyt, har danske Forza valgt at lave en rejsetaske, som er meget robust og har plads til alt det udstyr som man har brug for, hvis man rejser for at komme til stævne. Dette kan være hvis man bliver nødt til at booke sig på ind på et hotelværelse for et par nætter i Danmark eller hvis man skal være på ophold i udlandet, uanset hvad behovet er, så er Forza rejsetaske en sikker vinder, da den er rummelig nok til at have alt ens udstyr med sig.

Badmintontaske junior

Som ung badmintonspiller kan det være svært at finde en badmintontaske, som passer til ens skuldrer og ryg, nogle af dem ender muligvis med, at hænge og gynge ind i ens knæhaser og gøre det ubehageligt at have den på ryggen. Hvis man er en mindre spiller og selv skal transportere sig til og fra træning, så kan det være en god ide at investere i en badmintontaske som man selv kan fragte på cyklen. Altså vil det være den bedste ide med en badmintontaske med 2-rum da den ikke er lige så bred som en 3-rums. På sigt kan man derfor investere i en ny badmintontaske, når ens krop er begyndt at vokse lidt og behovet for mere udstyr og flere ketcher er større.

Værd at vide om din badmintontaske

Der er forskel på, hvor mange rum ens badmintontaske har og måden man gør op på, hvor stor en badmintontaske er, er ved at skrive, det antal badmintonketcher man kan have i den. De største badmintontasker kommer med plads til 12 styks ketcher og de ”mindste” vi forhandler er til 6 styks. Men foruden disse, så forhandler vi også 9 styks tasker. Man kan købe badmintontasker med 2- og 3- rum, et separat til ketcher, et til tøj og de nyeste badmintontasker er udstyret med et separat rum til ens sko, således man ikke breder lugten fra ens badmintonsko til resten af ens tøj og omklædningstøj. Langt de fleste badmintontasker i dag, er udstyret med skulderstropper, således man som forældre lettere kan sende sine børn afsted til hallen alene, uden at de er afhængige af at blive kørt. De badmintontasker vi forhandler er alle udstyret med et lille rum på siden af tasken, som gør at der er plads til tilbehør såsom, grip, telefon, energitilskud med videre. For yderligere information om de forskellige badmintontasker, kontakt os da på tlf.: 4181 9666.

Tilføjet den 2016-07-04 af JH Badminton 0 3828

Tilføj kommentarTilføj svar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.

Blog arkiv

Blog kategorier

Seneste kommentare

Ingen kommentare

Blog søgning

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web